Wouter

Illustrator Wouter Gresnigt (1974) van Werkplaats W is in 1999 afgestudeerd aan de kunstacademie in Den Bosch. Sindsdien kun je zijn werk tegenkomen in kranten, tijdschriften, op etalageruiten en krijtborden. Ook heeft hij enkele kinderboeken geïllustreerd en vormgegeven. Naast al deze werkzaamheden publiceert Gresnigt ook in eigen beheer beeldverhalen.

Totaal concept
Werkplaats W maakt heel graag een totaal concept. Niet alleen een tekening op papier, maar een vorm gegeven vertaling van wat de klant wil communiceren of zichtbaar maken. Daarbij rekening houdend met waar het beeld gebruikt voor gaat worden. Samen met de opdrachtgever kijkt Werkplaats W naar alle aspecten die meegenomen kunnen worden om tot een beeld te komen, wat perfect past bij de vraag van de klant. Denk daarbij aan illustratie, typografie en vormgeving passend bij het totaal concept.

Je kunt bij Werkplaats W terecht voor illustraties voor tijdschriften, kinderboeken, etalages, krijtborden en posters. Maar ook voor andere creatieve uitingen zoals objecten en decors. En natuurlijk is al het beeld digitaal bruikbaar voor websites en social media uitingen.

Infographics
Wil je een ingewikkeld onderwerp helder en inzichtelijk maken, dan ben je bij Werkplaats W aan het juiste adres. Wouter heeft het talent om complexe informatie om te zetten in een duidelijke infographic.

Kan ik je helpen met beeld en vorm?
Neem gerust contact op met Wouter van Werkplaats W.